Oslo Børs har snudd ned

Oslo Børs faller før DNO-klimakset utløses.

Oslo Børs steg til årsbeste i formiddag. På det høyeste stod hovedindeksen i 330,08. Nå er imidlertid hele oppgangen radert bort, noe som betyr at indeksen står i 326,52, ned 0,3 prosent.Oljeprisen s teg kraftig tirsdag, men oppgangen stoppet opp etter at lagerrapporten fra American Petroleum Institute viste en svak bygging i råoljelagrene, men en oppgang på 3,8 millioner fat i bensinlagrene. Destillatlagrene falt 1,9 millioner fat. Siste notering for Brent november-kontrakt er 70,22 dollar ned 0,4 prosent.StatoilHydro faller 0,5 prosent til 134,70 kroner. Det lille oljeselskapet Rocksource stiger 7,5 prosent til fire kroner på nyheten om flere nye funn på deres nye blokker Noreco faller 2,4 prosent til 16,10 kroner etter å ha gjennomført en rettet milliardemisjo n av 80 millioner aksjer til kurs 15 kronerMarkedet venter fortsatt i spenning på hva som vil skje med DNO-aksjen når den blir tatt opp til notering torsdag morgen.Blant aksjene som tynger finner vi Yara, som er ned 1,5 prosent, mens Hydro er ned 0,8 prosent.RCCL stiger 0,3 prosent til 143,70 kroner. Citi høyner kursmålet på aksjen fra 117 til 199 kroner, melder TDN Finans. Dessuten høyner DnB NOR Markets sitt kursmål ra 18 til 30 dollar, tilsvarende 175 kroner, i kjølvannet av Carnival-rapporten.Aker Solutions og Frontline utmerker seg med en oppgang på 3,3 og 4,6 prosent. Aker Solutions har signert en kontrakt med BP America for arbeid på subsea-konstruksjoner på Atlantis and Thunder Horse feltene i Mexicogulfen. Kontraktsverdien er ikke opplyst.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 2,1 milliarder kroner. StatoilHydro er mest omsatt.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.