Oslo Børs kan falle 15 prosent når som helst

Storebrandforvalter Truls Evensen skremmer optimistene på Oslo Børs. Han frykter Oslo Børs kan falle 15 prosent når som helst.

Børs

Storebrandforvalter Truls Evensen sier til Finansavisen at han er overrasket over hvor mye markedet har gått det seneste halve året.Les også: Hegnar: Krisen er ikke over- Vi er litt som de andre. Børsen ser nødvendigvis ikke spesielt dyr ut, men den har gått så mye nå at jeg vil bli veldig overrasket hvis vi ikke får en korreksjon på 10-15 prosent. Det skal sannsynligvis ikke mer enn et par dårlige tall til før korreksjonen kommer og den kan egentlig komme når som helst, sier Evensen til Finansavisen.- Oljeprisen har steget mer enn det tilbud- og etterspørselsbildet tilsier, og mye fordi dollaren har falt. Jeg synes det er et ganske tynt grunnlag for oljeprisoppgang. En nedtur er derfor å forvente selv om det for tiden ser ut til å være finansielle aktører som styrer mye av prisbildet, avslutter Evensen.Fredag sluttet hovedindeksen på Oslo Børs på 299,75 poeng, opp 1,18 prosent.

Nyheter
Børs