Oslo Børs over 300

Pilene peker opp på Oslo Børs mandag morgen. Les mer i åpningskommentaren her. (Oppdatert klokken 09.20)

Børs

Oslo Børs åpner opp mandag. I skrivende stund står hovedindeksen i 302,61, opp 0,95 prosent. Fredag endte Oslo Børs opp 1,20 prosent til 299,75 poeng.Brent-oljen (oktober-kontrakten) står nå i 67,09 dollar fatet, opp 0,77 prosent. WTI-oljen er opp 0,56 prosent til 68,11 dollar fatet.StatoilHydro stiger 0,28 prosent, til 129,30 kroner. Tidligere i dag gikk det frem at selskapet har avsluttet boring av brønn 6407/2-5 S.Brønnen påviste 1-2 milliarder standard kubikkmeter utvinnbar gass i Garnformasjonen og 2-5 millioner standard kubikkmeter utvinnbar olje i Ileformasjonen.Mandag morgen kom Northland Resources med gode nyheter. Selskapet skriver i en melding at det gjerne vil formidle det positive resultatet fra den innledende økonomiske vurderingen (PEA) av sitt 100 prosent-eide Kaunisvaara-prosjekt i nord-Sverige.- PEA-vurderingen viser at Kaunisvaara-prosjektet kan bli en finansiell suksess med robuste driftsmarginer og god kontantstrøm, sier Anders Hvide, Northlands arbeidende styreformann.- Resultatene fra PEA-studiet setter Northland i en trygg posisjon til å bli en betydelig jernmalmprodusent i Europa, sier Buck Morrow, Northlands administrerende direktør og CEO.Aksjen stiger 7,84 prosent, til 5,50 kroner.Funcom stiger 7,02 prosent, til 6,10 kroner.Transeuro faller 3,13 prosent, mens IGE faller 2,27 prosent.Så langt er det omsatt verdipapirer på Oslo Børs for 300 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs