Røkke-aksje best blant de største

Lite meglerhus ser teknisk oppside i Aker Solutions etter kontraktdrevet oppgang.

Kjell Inge Røkke - Foto: Scanpix

Vinneren så langt blant de største selskapene på Oslo Børs er Aker Solutions som haler i land enda en kontrakt. Selskapet har signert en kontrakt med BP America for arbeid på subsea-konstruksjoner på Atlantis and Thunder Horse feltene i Mexicogulfen. Kontraktsverdien er ikke opplyst.Analysehuset Investtech trekker frem AKSO som dagens kjøpskandidat: «Videre oppgang til 69,92 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 58,00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert», skriver Investtech i en teknisk analyse.Aker Solutions stiger 3,45 prosent til 67,50 kroner, med Frontline hakk i hæl, opp 2,79 prosent til 143,50 kroner.