- Seriøse investorer burde ikke røre en sånn aksje

Trygve Hegnar omtaler DNO-situasjonen.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

Det stormer rundt DNO om dagen. Dagens Næringsliv har avdekket at en hemmelig aksje-kjøper faktisk var råvareministeren i Kurdistan, Ashti Hawrami.DNO-aksjen faller mandag, etter den noe uventet steg fredag. Aksjefallet kommer på hælen av en innrømmelse av den kurdiske styresmakten om at det faktisk var de som var kjøperen. Den kurdiske regjeringen skal, ifølge Dagens Næringsliv ha tjent 100 millioner kroner på aksjesalget.- Det er veldig stygg sak. Det er umulig å forholde seg til DNO, juks og fanteri hele veien, sa Trygve Hegnar om situasjonen.Fredag kommenterte Trygve Hegnar DNOs aksje-blunder på Økonominyhetene med Trygve Hegnar.- Seriøse investorer burde ikke røre en sånn aksje, sier Hegnar om omtaler blant annet eierstrukturen og enorm usikkerhet som årsaken.Se klippet på Youtube under og se hele sendingen her