Skagen stemmer ned Ulltveit-Moe

Konkurstrusler biter ikke på långiverne i Crew.

Kristian Falnes - Porteføljeforvalter i Skagenfondene - Foto: Selskapet
Børs

På långivermøtet i Crew i dag vil styrets forslag til redningsplan for det skakkjørte selskapet til å bli stemt ned, skriver Aftenposten. Långiverne lar seg ikke skremme av hovedeier og styreleder Jens Ulltveit-Moes konkurstrussel.Skagen Fondene er en av de største långiverne i de aktuelle obligasjonslånen. Ifølge forvalter Kristian Falnes kommer to tredjedeler av långiverne i obligasjonslånet som forfaller i år, til å stemme mot.- Vi synes forslaget som ligger der er ubalansert. Vi kommer til å stemme mot, sier Falnes.Falnes mener forslaget forskjellsbehandler eierne.-Det er kun de eksisterende eierne som får tegningsretter i oppkapitaliseringen av selskapet. Det er ikke rettferdig at vi ikke får tegningsretter når vi bytter gjeld mot egenkapital, sier Skagen-forvalteren.

Nyheter
Børs