Slik åpner Wall Street tirsdag

Mandag ble en relativt treg dag for amerikanske investorer. Blir det mer å glede seg over tirsdag?

Foto: Scanpix

Mandag opplevde investorene på Wall Street en relativt treg dag, og to av tre hovedindeksene endte dagen i minus.Dow Jones dalte 0,42 prosent til 9.778,86 poeng, mens S&P 500 gikk ned 0,34 prosent. Nasdaq la imidlertid på seg 0,24 prosent.Mandag ser det imidlertid ut til at det blir en litt lettere dag på børsene i USA, for akkurat nå er futures generelt sett positive.Dow Jones er ventet opp 0,61 prosent fra start, og også S&P 500 ligger an til å styrke seg med 0,61 prosent i det dørene går opp på børsen.Nasdaq ser ut til å legge på seg 0,49 prosent fra start, melder CNBC.Holder dette stikk kan det gå mot ny årsbeste på de toneangivende indeksene nok en gang. Dow Jones er 2,3 prosent unna 10.000 poeng.Neil Adams som er en megler hos MF Global i London sier til CNNMoney at futures reagerer på rallyet i Europa i dag, melder SIX News. Han sier og at det er lite makrotall som drar markedet frem mot rentebeskjeden fra Fed på onsdag.Det er ventet at Fed vil holde rentene uendret. Det var blandet på de asiatiske markedene tirsdag. Det er solid oppgang på europeiske børser tirsdag.