Slik ser det ut på Wall Street akkurat nå

Avslutningen på forrige uke var relativt hyggelig. Her får du vite om investorene jubler på Wall Street også fra start mandag.

To tradere på NYSE - Foto: AP

Børsene i USA har som ventet åpnet noe ned, nøyaktig slik futures tidligere på dagen antydet.Les også: Slik åpner Wall Street mandag Dow Jones står nå i 9.742,81 poeng, ned 0,79 prosent siden dørene gikk opp, mens S&P 500 daler 0,82 prosent til 1.059,57.Nasdaq faller 0,61 prosent til 2.119,72.Citigroup Inc. er blant selskapene som er høyst omsatt så langt, og aksjen styrker seg 0,23 prosent til 4,27 dollar. Aksjen har nå gått 34,70 prosent siste tre måneder.Også Dell-aksjen har høy omsetning tidlig, og faller 3,89 prosent til 16,05 dollar.Bakgrunnen for fallet er nyheten om at Dell skal kjøpe konsernet Perot Systems for 3,9 milliarder dollar. Perot-aksjen stiger 66 prosent på nyheten.HegnarOnline kommer tilbake med mer.Utviklingen kan du følge her. Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.