Smeller til med kjøps-anbefalinger

Meglerhuset Christiania Securities forteller i en fersk rapport om aksjer du kan tjene en god slump på.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

Meglerhuset Christiania Securities gir i en rapport onsdag ferske kjøps-anbefalinger til Subsea 7- og Norsk Hydro-aksjen.Førstnevnte aksje er nå meglerhusets såkalte hovedcase.- Subsea 7 ligger i en stigende trend. Aksjen har i sommer konsolidert i et sidelengs mønster som den nå bryter opp av. Videre oppgang indikeres og det ligger lite motstand over dagens kurs før oppe rundt 100 kroner. Ved en eventuell korreksjon er det bra støtte rundt 75-74 kroner fra tidligere topper. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 90 kroner og stop loss 73,50 kroner, kan man lese i rappporten.Også Norsk Hydro-aksjen er Christiania Securities meget positiv til fremover.- Norsk Hydro har dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 38-39 kroner. Videre oppgang indikeres. Lite motstand over dagens nivå. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 50 kroner og stop loss 37 kroner, skriver meglerhuset.