Solskjær med overskudd til tross for konkurs-trøbbel

Eks-fotballstjenen led tap i millionklassen, mens gikk likevel med overskudd.

Ole Gunnar Solskjær - Foto: Scanpix
Børs

Reiseoperatøren Travel Partner er Ole Gunnar Solskjærs største investering i Norge, ifølge Dagens Næringsliv. Selskapet spesialiserer seg på tema-reiser, deriblant fotballturer til Manchester.Tidligere Manchester United-proff, nå reservelagstrener, har nå fått føle finanskrisen etter at selskapet fikk problemer med innbetalinger i 2008.- På grunn av en konkurs fikk vi et ganske stort tap på fordringer. Jeg husker ikke summen nøyaktig, men det var mer enn én million kroner, sier styreleder Tore Christiansen til DN.Solskjærs investeringsselskap, Sol Solutions, gikk uansett med et overskudd på 2,14 millioner kroner i fjor.

Nyheter
Børs