Stiger 70 prosent på tro og håp

Transeuro ble sist handlet på 21 øre - omsettes i dag for 36 øre etter nyhet.

En megler foran den store sorte tavlen i Frankfurt - Foto: Scanpix
Børs

Den 25. mai 2009, sist dag Oslo Axess-selskapet Transeuro Energy ble handlet over børs i Oslo, stod aksjekursen i 21 øre.Frem til i dag har aksjen vært i pause, som følge av problemer med betaling av revisor.Aksjen stiger 71,4 prosent onsdag på en omsetning under én million kroner.Og konklusjonen er? Visepresidenten, David Perry, sa sist uke til HegnarOnline at Transeuro-aksjen vil komme ut av pause førstkommende tirdag.Hvilke nyheter det var snakk om, ville ikke Perry røpe, men på spørmål om det er "ekstremt positive nyheter, revolusjonerende nyhetere, gode nyheter eller helt greie nyheter", svarte han slik;- Det handler bare om perspektiv. Jeg vil la deg ha din egen konklusjon neste uke.Og nyheten var at de var muligens litt nærmere forlik med RAG:RAG Transeuro har undertegnet en såkalt "term sheet" med Rohol-Aufsuchungs Aktiengesellschaft (RAG) hvor partene planlegger å sluttføre bindende avtaler om å avgjøre tvisten mellom selskapene.Forliksavtalen vil løpe fra 30. august og en måned frem i tid. Den er foreløpig ikke avklart.Les hele meldingen her

Nyheter
Børs