Studentenes aksjetips

- Byr man opp til dans med børsen og endrer portefølje i takt med svingningene, vil man tape, sier Fredrik Schjerve etter at disse tre aksjene ga over 11 prosent avkastning på en uke.

I høstens runde av aksjekonkurransen "Studenter på børs" har laget "Legenden" fra BI i Trondheim tatt en klar ledelse i eliteserie. I løpet av den første uken hadde de fått den fiktive millionen til å stige til 1.115.583 kroner, altså en avkastning på over 11 prosent.Vinneraksjene har vært Questerre, REC og Golden Ocean.- Det er viktig å finne sin egen unike strategi. Man kommer ikke langt med å handle på intuisjon og henge seg på det enorme mediefokuset på verdensøkonomien, sier lagleder Fredrik Schjerve til Finansavisen.- Byr man opp til dans med børsen og endrer portefølje i takt med svingningene, vil man tape, fortsetter han.Kort om reglene finner du her. Mer informasjon om konkurransen finner du her.