Stygg børsdag i Asia

- Det er tegn til bedring i noen sektorer i Japan, men en opptur for hele økonomien er usannsynlig.

En investor følger aksjemarkedet - Foto: Scanpix
Børs

Nikkei 225-indeksen i Tokyo falt 2,49 prosent, Hang Seng i Hong Kong falt 1,58 prosent, mens CSI 300 i Shanghai var omtrent uendret i dag.- Vi holder oss forsiktig på sidelinja i markedet. Det meste av rekylen etter finanskrisen er priset inn, sier en forvalter til Bloomberg.Selskapet som eier blant annet Seven Eleven og Denny's i Japan, Seven & I Holding, falt 3,1 prosent i Tokyo, mens stålselskapet Sekisui House falt 5,1 prosent.- Det er tegn til bedring i noen sektorer i Japan, men en opptur for hele økonomien er usannsynlig, konkluderte Seven & I-sjefen i en kommentar i dag.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs