Tar gevinsten i Algeta

Storaksjonær og styremedlem selger opptil 900.000 Algeta-aksjer.

Alpharadin, medisin utviklet av børsnoterte Algeta til brukt i prostatakreft i skjelettet. Basert på radium - Foto: Finansavisen
Børs

Advent Private Equity Fund IV og Advent Management IV LP har bestemt seg for å legge ut for salg 900.000 aksjer i Algeta, går det frem av en børsmelding.Posten representerer rundt 2,3 prosent av utestående aksjer i selskapet.Shahzad Malik, generalpartner i Advent Venture Partners, sitter i Algeta-styret.Prisingen vil ifølge meldingen bli fastsatt gjennom en bookbuilding-prosess, og DnB NOR Markets er satt på saken. Bøkene ble åpnet klokken 17.30 i dag og vil bli lukket senest 08.30 i morgen.Historisk avtale Algeta meddelte i dag markedet om en kontrakt med den tyske giganten Bayer verdt fem milliarder kroner.Aksjen ble belønnet med en oppgang på over 40 prosent på Oslo Børs.Les alt om den fantastiske avtalen her.

Nyheter
Børs