Tvenge solgte Ullern-villa

Øystein Tvenge tjente noen millioner på å avvise et bud på 20 millioner for luksusboligen i januar.

Øystein Tvenge - Foto: Finansavisen

Finansavisen erfarer at Øystein Tvenges bolig i Ullernkammen 12 skal ha blitt solgt denne uken for mellom 21 og 22 millioner kroner. Det er i så fall 2,5-3,5 millioner under prisidéen da boligen ble lagt for ca. ett år siden.Ifølge e24 skal et bud på 20 millioner kroner ha blitt avvist i januar.Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny vil ikke si noe, men Tvenge bekrefter overfor Finansavisen at han har akseptert.- Det gjenstår en rekke punkter. Bud akseptert med diverse forbehold begge veier, skriver Tvenge i en tekstmelding.Eiendommen, som er eid av et selskap Tvenge har sammen med Paal Hveem, ble kjøpt for 9,2 millioner i 2006, og skal være pusset opp for et tilsvarende beløp.