Ukens 21 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB NOR Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 21 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Magne Naustvik, Nordea Markets Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets, Gambak-forvalter Albert Collett, analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 21 aksjer.Alle utenom Jonassen er enige om RCCL. Ellers er Tunaal enig med Naustvik om BWG Homes, med Jonassen om StatoilHydro og med Collett om Austevoll Seafood. Naustvik og Jonassen er enige om PGS.Dette er de 21 aksjene de tre satser på denne uken: RCCLSubsea 7BWG HomesMarine HarvestPGSOdimSparebanken ØstAlgetaTelenorStatoilHydroAustevoll SeafoodFred. Olsen EnergyNorsk HydroFrontlineAcergyGrieg SeafoodYaraPronova BiopharmaAteaProtector ForsikringCopeincaSå langt i år er Naustvik best med en avkastning på 36,6 prosent (per 31/8). Tunaal har pluss 35,9 prosent, mens Collett og Jonassen nå er opp hhv. 31,5 og 22,5 prosent. I samme periode er hovedindeksen opp 24,4 prosent.Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar på HegnarOnline TV fra klokken 16.05.Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs