Ukens kanskje beste aksjetips

Norwegian-aksjen fikk sterk anbefaling av Pareto - den var godt timet.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen
Børs

Meglerhuset Pareto jekket i går opp kursmålet på Norwegian-aksjen fra 74 kroner til 146 kroner.Da HegnarOnline omtalte oppjusteringen ble Norwegian-aksjen handlet for 77 kroner, mens den i skrivende stund handles for 86,50 kroner.Aksjen er da opp 12 prosent på under 24 timer.Trafikktall Norwegian Air Shuttle melder fløy 1.007.623 passasjerer i august 2009, opp 18 prosent fra året før. Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med ni prosent, mens total kapasitet (ASK) økte med syv prosent. Kabinfaktoren var på 81 prosent, opp to prosentpoeng.Yielden er estimert til 0,58 kroner for perioden, ned to prosent.87,7 prosent av flyvningene var i rute.

Nyheter
Børs