- Veldig fornøyd med emisjonen

Konsernsjef Olav Volldal i Kongsberg Automotive sier seg veldig fornøyd med den store emisjonen i selskapet.

Illustrasjonsfoto
Børs

I morges ble det kjent at Kongsberg Automotive har gjort en emisjon på 260.010.000 aksjer til kurs 4,00 kroner. Pengene skal brukes til å styrke balansen og øke likviditetsbufferen i selskapet.Kongsberg Automotive Holding er veldig fornøyd med gjennomføringen av emisjonen. Man kan nå konsentrere seg om å drive selskapet.- Vi har fått betydelige beløp fra eksisterende investorer og noe gjeld konverteres til egenkapital, vi har fått inn de 120 millioner euro som vi hadde som mål og er dermed veldig fornøyd med øvelsen, sier konsernsjef Olav Volldal i Kongsberg Automotive til TDN Finans.-50 millioner euro vil bli brukt til å styrke selskapets likviditet, resterende vil bli brukt til å redusere gjelden. I tillegg vil det komme ytterligere midler fra reparasjonsemisjonen, sier Volldal.Kongsberg Automotive-aksjen omsettes i dag for 4,75 kroner, mens tirsdagens sluttkurs var 7,55 kroner.

Nyheter
Børs