- Vi har sterk kjøpsanbefaling

Meglersjef Sigmund Bagøien kommer med flere hete aksjetips på Oslo Børs.

Foto: Scanpix
Børs

Meglersjef Sigmund Bagøien i Agilis Færder Securities ser gode tider på Oslo Børs.- Kombinasjonen av høy oljepris, vekst i energietterspørsel og økte investeringer fra oljeselskapene vil kunne holde oljeservice og dermed også Oslo Børs oppe fremover. Vi fastholder vårt estimat om at indeksen vil ligge på rundt 300 ved årsslutt, sier han til Finansavisen.Bagøien har fortsatt Seadrill som en av sine favoritter.- Seadrill leverte gode tall for andre kvartal grunnet god kostnadsutvikling og høy utnyttelsesgrad. Vi ser på selskapets planer om å søke allianser eller spinne ut jack-up-segmentet som meget positive, sier han.Sevan får en kjøpsanbefaling. Dessuten kan Opera oppleve sterk vekst fremover. De seneste dagers kursmassakre er en kjøpsanledning, mener meglersjefen.- Telenor har en meget sterk kontantstrøm og vi blir ikke overrasket om de gjenopptar utbytte. Da går aksjen som en kule. Eksponeringen i fremvoksende markeder gir stort vekstpotensial, sier han.- Vi har sterk kjøpsanbefaling på Telenor med et kursmål på 79 kroner. Det gir en oppside på rundt 40 prosent.

Nyheter
Børs