Vil aksjen stige 25 prosent på 14 dager?

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen har stor tro på RCCL-aksjen. Kjøp anbefales.

Børs

I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities anbefaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen kjøp av aksjer i RCCL.- Royal Caribbean Cruises viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor denne. Aksjen har falt noe tilbake sammen med børsen generelt i det helt korte bildet, men nå påtreffer aksjen et støttenivå rundt 105-107 kroner. Vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat ned mot dette støttenivået, sier Pettersen.- Det ble gitt et sterkt kjøpssignal for aksjen da den brøt opp gjennom 105-nivået og det bør nå ligge god støtte ned mot dette nivået. Et eventuelt brudd ned gjennom 100-nivået vil utløse teknisk salgssignal i aksjen, sier analysesjefen.- Basert på det positive tekniske bilde RCL nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat rundt 105-110 kroner. Vi ser et kortsiktig (2-4 uker) potensial opp mot 135-140 kroner. På mellomlang sikt (3-6 mnd) ser vi et potensial for aksjen opp mot 165 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes aksjen for 112,40 kroner, opp 1,72 prosent. For å innfri kursmålet på 140 kroner, må aksjen klatre 24,5 prosent fra dagens nivå.

Nyheter
Børs