Vil ha 25 mill. for 160 kvadratmeter

Torstein Tvenges nabo vil ha over 150.000 kroner per kvadratmeter på beste Frogner. Setter Odd Kalsnes nordisk rekord?

Partner i Privatmegleren Aveny, Odd Kalsnes. Foto: Finansavisen
Børs

Vinteren 2006 kjøpte Torstein Tvenge en leilighet i Thomas Heftyes gate på Gimletoppen i Oslo for 18,5 millioner kroner. Med 160 kvadratmeter å boltre seg på, ga han altså 116.000 kroner per kvadratmeter.Nå kan rekorden stå for fall, skriver Finansavisen, som erfarer at det er planlagt flere visninger i en annen leilighet i det samme sameiet denne helgen. Prisforventningen for leiligheten med P-rom på ca. 160 kvadratmeter skal ligge på rundt 25 millioner, og tilsvarer over 150.000 kroner per kvadratmeter hvis den innfris.Ifølge avisen skal advokat Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny ha jobbet en stund med boligen utenom markedet.- Jeg kan ikke kommentere noe som helst. Jeg har ikke avertert noen leilighet til salgs i dette området, sier Kalsnes kort.Advokat Tom E. Johnsen i Sem og Johnsen sier til Finansavisen at det har løsnet i det øvre segmentet nå.- Vi har bud på flere boliger. De høyeste budene på kontoret ligger på godt over 30 millioner, sier Johnsen som er ute med en byvilla i Kristinelundveien med antatt prisantydning rundt 50 millioner kroner.

Nyheter
Personlig økonomi