Wall Street er ventet opp onsdag

Det vil trolig være nervøs handel ettersom investorene venter på rentebeslutningen fra Federal Reserve.

NYSE Amex-gulvet i New York - Foto: AP

Det er ikke ventet at den amerikanske sentralbanken gjør endringer i forbindelse med sitt rentemøte.45 minutter før børsåpning er Nasdaq opp 0,2 i førhandelen, det samme er S&P 500.Tirsdag var det nok en gang opptur på de amerikanske børsene. Dow Jones-indeksen endte opp 0,5 prosent til 9.830 poeng. På det bredere markedet steg S&P 500-indeksen 0,7 prosent til 1.072 poeng, samtidig som Nasdaq Composite-indeksen styrket seg 0,4 prosent til 2.146 poeng. Dermed er indeksene på sitt høyeste nivå siden høsten i fjor.Ifølge sjefsanalytiker i Avalon Partners, Peter Cardillo, er det lite som vil bevege kursene i forkant av uttalelsene fra Fed. Det skriver Marketwatch.- Alt avhenger av hva Fed gjør. Hovedfokus onsdag kommer til å beslutningen fra Fed og om de vil gi noen hint om økonomien er i en V-formet utvikling som vil føre til raskere renteoppgang enn tidligere ventet, sier Cardillo til Marketwatch.Selv om han venter liten bevegelse fra start tror han børsene kan fortsette den stigende trenden.