- Aksjer er fortsatt rimelige

Storebrand om veien videre i aksjemarkedet.

Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

I en månedsrapport omtaler Storebrand situasjonen i tredje kvartal, og veien videre.- Negative resultatvarsler fra selskapene har vært færre enn mange fryktet. Fokuset fremover vil likevel fortsatt være på rapporteringssesongen for tredje kvartal som starter nå. Inntjeningsbildet ser dog ut til å kunne bunne ut med det makrobakteppet som vi har, samtidig som inntjeningsforventningene fremover også ser ut til å ha stabilisert seg, skriver Storebrand.Livselskapet mener aksjene var ekstremt billige etter jul, men vil ikke kalle dagens prising høy.- Selv om prisoppgangen har gjort aksjer mindre billige, ser aksjer fortsatt rimelige ut på langsiktige verdivurderingskriterier som pris/bok. Etter en så kraftig oppgang må man ta høyde for korreksjoner, men vår oppfatning er at markedene har mer å gå på i denne fasen av sykelen med en oppside som er større enn nedsiden, skriver livselskapet.

Nyheter
Børs