REC-aksjonærer dumper aksjen

Omsetningen og aksjefallet peker en vei.

To ansatte på et av RECs anlegg - Foto: REC
Børs

I en børsmelding fra REC går det frem at selskapet henter 300 millioner euro, eller 2,5 milliarder kroner i obligasjonsmarkedet.Selskapet har i tillegg en opsjon til å øke obgliasjonen med 50 millioner euro. Obligasjonene vil være konvertible til nye REC-aksjer.REC skal bruke milliardene til å sikre den finansielle stabiliteten for REC Group, og vil brukes til generell drift.- Det er trolig at det nåværende svake markedet vil fortsette i 2010, og det er derfor i RECs egeninteresse å fortsette å justere Wafer-kontrakter, skriver REC i meldingen.Dumping REC-aksjen er ned 6,02 prosent til 44,21 kroner. Det som er noe alarmerende over den høye omsetningen i aksjen, da REC er det mest omsatte verdipapiret over børs. Totalt er det omsatt REC-aksjer for 264 millioner kroner.Som en tommelfingerregel betyr høy omsetning og høyt prosentmessig fall en ting: dumping.

Nyheter
Børs