Europeiske børser vingler mellom minus og pluss torsdag ettermiddag. Tidligere var det bekymringer for Wal-Mart og utsiktene for resten av 2009 som holdt børsene i negativt terreng, men jobless claims som faller mer enn ventet hjelper på humøret.De fleste toneangivende børsene er nå litt opp. Tyske DAX 0,3 prosent, mens franske CAC 40 og britiske FTSE 100 er opp 0,1 prosent.Her hjemme er hovedindeksen nå ned 0,24 prosent til 345,87, etter at den var ned rundt 0,4 prosent før jobless claims.Tidligere i dag viste tall at industriproduksjonen i eurosonen steg mindre enn ventet i september.- Resultatsesongen er nesten over og den var for det meste positiv. Makrotallene vil nå øke i betydning. Ordreinngang og produksjonstall bør signalisere at gjeninnhentingen er på skinner, sier aksjestrateg Tammo Greetfeld i Unicredit Group til Reuters.