Atea med milliard-avtale

Altibox velger Atea som partner.

Atea-sjef Claus Hougesen. Foto: Finansavisen
Børs

Ifølge en melding har Atea AS onsdag signert avtale med Altibox på levering av logistikktjenester til Altibox-partneres utrulling av bredbånds- og alarmprodukter til fiberkunder.Avtalen - som går over syv år - har en estimert totalverdi på 1,4 milliarder kroner - 200 millioner årlig.Altibox skal distribuere hjemmesentraler, dekodere og alarmutstyr ut til sine ca 180.000 kunder over hele landet, og har en offensiv vekststrategi.- Det har vært viktig å finne en leverandør som tilfredsstiller de krav som her stilles til god og effektiv logistikk. At Atea er landsdekkende, samt det imponerende logistikksenteret i Växjö i Sverige, var avgjørende for Altibox, sier Eirik Gundegjerde, adm. dir. i Altibox.

Nyheter
Børs