Celina Midelfart virker å kaste seg over små aksjer som stiger raskt på børs, skriver Finansavisen torsdag.Midt i oktober steg kursen på programvareselskapet Mamut raskt fra 8,25 til 9,50 kroner og på det høyeste har aksjen vært oppe i 9,70.Kursoppgangen startet den 13. oktober og på aksjonærliste tatt ut den 2. november er Midelfart Invest kommet inn blant de 20 største eierne med en post på 684.000 aksjer.Allerede 20. oktober var Mamut-kursen i 9,50, hvilket betyr at Midelfart i beste fall har kommet inn sent i kursoppgangen og siden har Mamut-kursen stoppet opp, i hvert fall midlertidig.De seneste månedene har Midelfart Invest kjøpt aksjer i en lang rekke selskaper som har skutt fart på børsen. Blant disse er Nordic Semiconductor, Spectrum og Acta, og i går skrev Finansavisen at hun hadde kjøpt en post i Comrod Communication.