I analysenytt fra Investtech beskrives Hurtigruten som dagens kjøpskandidat.-Hurtigruten har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, og signaliserer med dette enda sterkere stigningstakt. Den positive utviklingen åpner imidlertid for kortsiktige korreksjoner tilbake fra dagens nivå. Aksjen har støtte ved ca. 2,30 kroner, skriver Investtech.-Volumet har økt vesentlig i det siste. Dette vitner om økt interesse for aksjen, kanskje grunnet fundamentale nyheter. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 3,07 kroner, opp 4,07prosent.
Tirsdag var Hurtigruten-sjef Olav Fjell gjest på HegnarOnlineTV. Se opptaket her.