Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport onsdag at de velger å opprettholde kjøps-anbefalinger på fire aksjer.De fire det er snakk om er
Statoil, Aker SolutionsTGS-NopecTelenorTelenorTGSAker SolutionsStatoil
, samt . Sistnevnte er for tiden meglerhusets såkalte hovedcase.- ligger i en flott stigende trend og har gitt et nytt kjøpssignal fra en liten rektangelformasjon ved brudd opp gjennom 72-73 kroner. Etter en test av dette nivået som støtte indikeres videre oppgang og det er lite motstand før ved en gammel topp fra i fjor litt under 90 kroner. Positiv volumutvikling, med høy aktivitet på dager med oppgang, øker sannsynligheten for videre oppgang på kort sikt. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 87 kroner og stopp 72 kroner, skriver meglerhuset.For TGS-Nopec sin del mener Christiania Securities at aksjen har lite motstand før den eventuelt når 100 kroner.Aksjen er onsdag opp 2,03 prosent og omsettes for 93 kroner.- ligger i en langsiktig stigende trend, videre oppgang indikeres og det ligger lite motstand før oppe ved 100 kroner. På kort sikt har aksjen reagert opp fra det langsiktige trendgulvet og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom ca. 90 kroner. Noe støtte rundt 88 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 100 kroner og stop loss 87,50 kroner, heter det i rapporten.Også Aker Solutions får kjøps-anbefaling og her har aksjen nylig gitt nytt kjøpssignal.- ligger i en raskt stigende trend. Aksjen har reagert opp fra trendgulvet og ga et nytt kortsiktig kjøpssignal onsdag ved brudd opp gjennom ca. 69 kroner. Videre oppgang indikeres. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 76 kroner og stopp 68 kroner, skriver Christiania Securities.Den fjerde aksjen meglerhuset anbefaler kjøp av er Statoil.- ligger i en bred stigende trend. På kort sikt har aksjen gitt kjøpssignaler ved brudd opp gjennom motstand rundt 135 kroner og 138 kroner. Aksjen kom med tall forrige uke og ga da et nytt kjøpssignal fra en liten flaggformasjon ved brudd opp gjennom ca. 139 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 160 kroner og stop 137 kroner, man kan lese i dagens rapport.