Ekspertenes aksjetips live

Om du vil slå markedet, bør du følge med på StorAksjekvelden. Sendingen går live her nå.

Sjefstrateg i First Securities, Peter Hermanrud (tv), Kristian Tunaal, analytiker i DnB NOR Markets og Magne Naustvik, aksjestrateg i Nordea - Foto: Finansavisen
Børs
StorAksjekvelden går av stabelen i dag og du ser den LIVE på HegnarOnline. Få med deg ekspertenes beste aksjetips, makrodebatt med vekt på olje og se oljefondets sjefsstrateg svare på tøffe spørsmål fra hobbyinvestorer.
Følg sendingen herStoraksjekvelden 11. november 2009 Storaksjekvelden 11. november 2009TidspunktTidspunktTemaTemaDeltagereDeltagere17:0017:00Langsiktig aksjesparingLangsiktig aksjesparingJohn Peter TollefsenJohn Peter Tollefsen17:1517:15MakrobildetMakrobildetTormod AndreassenTormod Andreassen17:4517:45Paneldebatt makrobildetPaneldebatt makrobildetMorten JensenMorten JensenHans Thrane NielsenHans Thrane NielsenThina SaltvedtThina SaltvedtTormod AndreassenTormod Andreassen18:3518:35Statens Pensjonsfond - UtlandStatens Pensjonsfond - UtlandDag DyrdalDag Dyrdal19:0519:05Spørsmål fra salen til Dyrdals presentasjonSpørsmål fra salen til Dyrdals presentasjon19:4519:45Triggerne på Oslo BørsTriggerne på Oslo BørsPeter HermanrudPeter Hermanrud20:0020:00Proffenes aksjerådProffenes aksjerådPeter HermanrudPeter HermanrudKristian tunaalKristian tunaalThomas NielsenThomas NielsenMagne NaustvikMagne Naustvik21:0021:00Takk for i dag Takk for i dag
aksje makrotipsHermanrud doblet
  • Tandberg: 97 prosent *Tandberg: 97 prosent *
  • Telenor: 108 prosentTelenor: 108 prosent
  • Statoil: 34 prosent *Statoil: 34 prosent *
Programmet er spekket med spennende temaer og dyktige analytikere som blant annet vil presentere sine beste aksjetips for 2010. Her kan du se - og fra fjorårets seanse. First-strateg Peter Hermanrud var én av fire eksperter som for ett år siden med sine aksjetips for 2009 under Storaksjekvelden i regi av AksjeNorge.Fasiten viser at de tre aksjene han anbefalte i snitt har steget 79,8 prosent.Siden anbefalingene ble gitt (17. november 2008) har Oslo Børs' hovedindeks steget 62 prosent.Slik har det gått med Hermanrud-tipsene * Korrigert for utbytte- Jeg kan jo ikke klage på 80 prosent, ei heller på 20 prosentpoeng bedre enn indeks - og sikkert bedre enn omtrent alle aksjefond! Det var jo heller ikke verdens mest risikable portefølje jeg anbefalte i fjor. Så får jeg bare gratulere Tunaal og Evjenth med innertier, sier Hermanrud til HegnarOnline.