Kim Evjenth kom for ett år siden med sine aksjetips for 2009. Fasiten viser at tipsene var meget bra. De tre aksjene han anbefalte har i snitt steget 111 prosent. Bare
aksjetipsene til Kristian Tunaal
    Yara: + 85 prosent *Yara: + 85 prosent *DnB NOR: + 140 prosentDnB NOR: + 140 prosentTelenor: 108 prosentTelenor: 108 prosent
presentasjonenEvjenth er for øvrig gjest i TV-nyhetene med Trygve Hegnar torsdag.StorAksjekvelden går av stabelen i dag og du ser den LIVE på HegnarOnline. Få med deg ekspertenes beste aksjetips, makrodebatt med vekt på olje og se oljefondets sjefsstrateg svare på tøffe spørsmål fra hobbyinvestorer. Følg sendingen her.
i DnB NOR Markets var bedre. Anbefalingene kom på Storaksjekvelden i regi av AksjeNorge.Siden anbefalingene ble gitt (17. november 2008) har Oslo Børs' hovedindeks steget 62 prosent.Slik har det gått med Evjenth-tipsene: * Korrigert for utbytte på 4,50 kronerHer finner du Evjenth brukte i fjor- Mine kommentarer er at det også kan lønne seg å se litt på enkeltaksjer, og ikke bare på markedet. Aksjene ble valgt ut fordi de var i begrenset grad avhengige av den økonomiske sykelen. DnB NOR er drevet av en norsk økonomi som til en viss grad er vaksinert mot globale økonomiske svingninger på grunn av sterke statlige finanser, Telenor er representant for en defensiv sektor og Yara drives av syklusen i landbruket heller enn den økonomiske syklusen, sier Evjenth til HegnarOnline.- I tillegg var DnB NOR utbombet av finanskrisen og Telenor av oppkjøpet i India og den varslede emisjonen (som senere ble kansellert). Dette var også aksjer der konkursrisikoen var minimal, enten som følge av statlig eierskap eller sterke balanser, sier han.