Går bort fra sterk salgsanbefaling

Meglerhuset hadde en sterk salgsanbefaling på Golden Ocean, men nå er aksjen oppgradert.

Konsernsjef Herman Billung (t.v.) og styremedlem i Golden Ocean Tor Olav Trøim. John Fredriksen er største aksjonær i tørrbulkselskapet - Foto: Scanpix
Børs
Agilis Securities oppgraderer John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean fra "sterk salg" til "hold". Kursmålet heves til 9,73 kroner.Det vises til at de underliggende driverne i global handel har vist noen tegn til bedring. Stimulipakken i Kina har satt en stopper for fallende råvarepriser.Baltic Dry-indeksen har dessuten steget hele 40 prosent den siste måneden. Sterke selskaper som Golden Ocean har lykkes i å overleve den verste nedturen i global shipping.I formiddag går Golden Ocean for 9,34 kroner, opp tre prosent.