Det ser ut til å gå mot nok en solid dag på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen er nå opp 1,90 prosent til 349,35.Det er så langt omsatt aksjer og grunnfondsbevis for 1,47 milliarder kroner.Blant de aksjene som gjør det aller best finner man Bergen Group, Apptix og IGE ().SeaBird Exploration og Global IP Solutions daler kraftig og topper taperlisten. Sistnevnte krakker og daler 35,71 prosent. Heller ikke Hurtigruten gjør det særlig bra onsdag.SeaBird melder om både og i morgentimene onsdag.Prisen på olje korrigerer ned igjen etter relativt kraftig oppgang tirsdag. WTI-oljen spratt over 80 dollar tirsdag ettermiddag, mens brent-oljen beveget seg over 78,80 dollar.Tirsdag omsettes imidlertid brent for levering i desember for 77,48 dollar, ned 0,03 prosent dette døgnet, mens WTI-oljen er ned 0,08 prosent og omsettes for 78,99 dollar fatet.Markedet påvirkes av American Petroleum Institutes lagerrapport sent tirsdag kveld, som viste bygging i råoljelagrene.Markedet ser mot lagerrapporten fra det amerikanske energidepartementet, der det ventes en bygging på en million fat.Rapporten offentliggjøres torsdag, en dag senere enn vanlig, som følge av Veteran's Day-fri onsdag.- Råvarebyggingen var ventet, men typisk bør bensinlagrene falle på denne tiden av året, så dette er negativt. Folk venter at Kinas etterspørsel vil vokse, så de offentliggjorde industriproduksjonstallene støtter dette, sier Hudson Capital Energy-trader Clarence Chu til Bloomberg.Oljeprisen falt også tilbake etter at Ida avtok i styrke fra orkan til tropisk storm, og oljeselskapene har begynt å ta opp igjen den produksjonen som ble stengt ned.Ifølge Minerals Management Service ble 43 prosent av oljeproduksjonen og 28 prosent av naturgassproduksjonen stengt ned.Statoil stiger 2,34 prosent til 143,80 kroner.Blant de andre store og mest omsatte aksjene er det oppgang for de aller fleste, med unntak av DNO International, Hurtigruten, SeaBird Exploration og Norwegian.Øverst på vinnerlisten på Oslo Børs akkurat nå troner Apptix, med en oppgang på 16,86 prosent til 1,94 kroner, og Bergen Group, som stiger 8,33 prosent til 6,50 kroner.Sistnevnte som blant annet viste at inntektene i tredje kvartal var 53 prosent høyere enn ved samme periode i fjor.Flex LNG legger på seg 10,76 prosent, AKVA Group er opp, og også På taperlisten finner man Global IP Solutions, som daler hele 35,71 prosent til 4,50 kroner, sammen med SeaBird Exploration som faller 10,75 prosent til 3,65 kroner.SeaBird melder om både og i morgentimene onsdag.Transeuro Energy og Norwegian er også å finne relativt høyt oppe på taperlisten så langt.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .