Finansavisens ansvarlige redaktør Trygve Hegnar benytter mandagens leder i avisen til å kommentere Märtha Louises engle-aktiviteter.Redaktøren er ikke nådig ovenfor prinsessen.- Kvakksalveren utgir seg for å ha kunnskaper og kvalifikasjoner til å drive en form for medisinsk virksomhet uten å ha det. Slik prinsesse Märtha Louise gjør. Prinsesse Märtha Louise er en kvakksalver, skriver Hegnar.Han mener engle-generalen bør si fra seg sin tittel dersom hun skal fortsette med kvakksalveriet.- Når Märtha Louise skal drive sin englevirksomhet og healing og rosenterapi, så bør hun gi fra seg prinsessetittelen. Hvis kong Harald ikke griper inn, tror vi selv ikke erkeenglene Mikael, Gabriel, Uriel og Rafael kan hjelpe kongehuset fra å bli svekket, skriver Hegnar.Les hele lederen i dagens utgave av Finansavisen.