Meglerhus: - Aksjen har 40 prosents oppside

To aksjer får tommelen opp av meglerhus onsdag. Den ene kan ha så mye som 40 prosent oppside.

Foto: Scanpix
Børs

Et kursfall på 40 prosent i Opera har gitt Nordea tro på Opera, skriver Finansavisen onsdag.Meglerhuset mener oppkjøpsspekulasjoner og generell økning i surfing på mobiltelefoner vil dra aksjekursen.Nordea mener Opera kan stige til 25 kroner over de neste 12 månedene. Aksjen blir onsdag omsatt til 17,90 kroner, opp 2,29 prosent.Meglerhuset mener med andre ord at aksjen har en potensiell oppside på snaue 30 prosent.Ifølge FactSet har 6 av 12 Opera-analytikere for øyeblikket kjøpsanbefaling på Opera, mens 5 har en hold-anbefaling. DnB NOR er det eneste meglerhuset med salgsanbefaling.Samtidig har Citi-analytiker Catherine O'Neill nå en kjøps-anbefaling på Schibsted. hun opererer i tillegg med et kursmål på 150 kroner.Aksjen blir onsdag omsatt for 118 kroner, opp 1,20 prosent, noe som betyr at Citi tror aksjen kan ha en oppside på drøye 27 prosent.

Nyheter
Børs