Meglerhus: To aksjer du nå bør kvitte deg med

Meglerhuset Christiania Securities opprettholder kjøps-anbefaling på fire aksjer, og forteller deg i en rapport torsdag også hvilke to du nå bør kaste over ripen.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs
Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport torsdag at de fremdeles opererer med kjøps-anbefaling på fire aksjer på Oslo Børs.De fire det er snakk om er
TelenorTGS-NopecAker SolutionsStatoilDnB NORNorsk Hydro
, , samt . Sistnevnte er for tiden meglerhusets såkalte hovedcase.- Statoil ligger i en bred stigende trend. På kort sikt har aksjen gitt kjøpssignaler ved brudd opp gjennom motstand rundt 135 kroner og 138 kroner. Aksjen kom med tall forrige uke og ga da et nytt kjøpssignal fra en liten flagg-formasjon ved brudd opp gjennom ca. 139 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 160 kroner og stop 137 kroner, skriver meglerhuset.Analytikerne hos Christiania Securities anbefaler videre investorer å selge og som såkalte tradingcase. Om sistnevnte skriver meglerhuset følgende:- Norsk Hydro vendte i går ned fra sin kraftige motstand ved 40,50 kroner. En stigende kil har blitt dannet under oppgangen fra 36 kroner. Denne formasjonen vil gi kortsiktig salgssignal hvis gulvet ved 40 kr blir brutt, skriver meglerhuset.Norsk Hydro stiger torsdag 0,63 prosent til 40,25 kroner.