Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at de ikke gjør noen endringer i forhold til sine fire hoved-anbefalinger.Det betyr at meglerhuset fremdeles anbefaler kjøp av
StatoilTGS-NopecAker SolutionsTelenor.SevanYara
, , og Sistnevnte er for tiden Christiania Securities' såkalte hovedcase.- Telenor ligger i en flott stigende trend og har gitt et nytt kjøpssignal fra en liten rektangelformasjon ved brudd opp gjennom 72-73 kroner. Etter en test av dette nivået som støtte indikeres videre oppgang og det er lite motstand før ved en gammel topp fra i fjor litt under 90 kroner. Positiv volumutvikling, med høy aktivitet på dager med oppgang, øker sannsynligheten for videre oppgang på kort sikt. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 87 kroner og stop loss 71 kroner, skriver meglerhuset.I tillegg holder meglerhuset for tiden et meget godt øye med og , som kan være i ferd med å utvikle seg til attraktive kjøp.- En potensiell omvendt-hode-skuldreformasjon er i utvikling i Sevan-chartet nå. Vi får tradingkjøp hvis 9,50 kroner blir brutt. Halslinjen går ved 10 kroner. Også for Yara sin del kan en omvendt-hode-skuldre nå bli dannet. Det kreves da at kursen bryter opp gjennom 198 kr. Støtte for tradingkjøp ved 185-186 kroner, kan man lese i rapporten.Sevan er sist omsatt for 9,39 kroner, opp 1,08 prosent mandag, mens Yara stiger 2,61 prosent til 196,40 kroner.