Null inntekter og dårligere resultat for Ulltveit-Moe

Jens Ulltveit-Moe-selskapet Intex Resources har lagt frem tall for tredje kvartal. Selskapets nettoresultat er verre enn ved forrige korsvei, og man kan heller ikke vise til noen inntekt.

Investor Jens Ulltveit-Moe - Foto: Scanpix
Børs

Selskapet Intex Resources melder om et resultat etter skatt på -3,14 millioner dollar i 3. kvartal 2009, mot -2,01 millioner dollar i samme periode året før.Resultatet før skatt ble identisk. Driftsresultatet ble -1,8 millioner dollar, mot -2,82 millioner dollar året før.Selskapet hadde ikke inntekter i tredje kvartal.Jens Ulltveit-Moe er, gjennom Umoe AS , største aksjonær i Intex Resources med 20,08 prosent av aksjene.Aksjen faller 2,67 prosent til 2,92 kroner fredag og verdsettes til 268 millioner kroner på Oslo Børs.Selskapet har løftet seg over 108 prosent på børsen de siste 12 månedene.Her er rapporten fra Intex Resources.

Nyheter
Børs