- Oslo Børs kan stige 133 prosent

Innen tre år kan Oslo Børs stiger til 800, mener sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities. Nå bør du finne frem alle sparepengene dine og bruke dem på aksjer, mener han.

Sjefstrateg Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen
Børs
Peter Hermanrud tror på oppgang på børsen på både kort, mellomlang og lang sikt, skriver Finansavisen onsdag.På tre års sikt tror sjefstrategen at børsen kan klatre til 800 - det vil si oppleve en oppgang på 133 prosent.- Klin til, sett alt i aksjer. Vent til indeksen står i 825, da selger dere alt, fleipet Hermanrud under First Securities' kundeseminar tirsdag.For selv om børsen har klatret 50 prosent bare i 2009 er det langt igjen til toppen, tror sjefsstrategen.- Etter hver kraftig nedtur har et lite oppsving i industriproduksjonen markert starten på en lengre opptur, noe som har drevet inntjeningen i bedriftene. Det skjedde i 1983, i 1993 og i 2003. Så langt i år et børsen opp 50 prosent. Mitt tips er oppgang på 70 eller 75 prosent om et par måneder, sa Hermanrud.