Photocure fikk patent

Photocures patentsøknad godkjent av både europeiske og russiske myndigheter.

To Photocure-ansatte behandler med selskapets kombinasjon av lys og salve/krem - Foto: Finansavisen
Børs

Både europeiske og russiske patentmyndigheter har besluttet å godkjenne Photocures patentsøknad for PDT akne, går det frem av en børsmelding.Patentene vil gi beskyttelse for bruk av 5-ALA-esteret methyl aminolevulinate (MAL, den aktive ingrediensen i Visonac(TM)) og andre ALA-estere i behandling av akne frem til november 2025.- Vi er strålende fornøyd med den sterke patentbeskyttelsen på Visonac(TM), et produkt som er meget viktig i Photocures satsning innen dermatologi. God patentbeskyttelse er en viktig forutsetning for selskapets fremtidige suksess, sier adm. dir. Kjetil Hestdal i Photocure i en kommentar.Visonac(TM) er en fotodynamisk behandling som kombinerer Visonac(TM) krem og belysning med rødt lys i behandling av akne.Hele meldingen her.

Nyheter
Børs