Hovedindeksen åpnet relativt flatt fredag. Etter fem minutters handel sto hovedindeksen i 345,83, etter en oppgang på marginale 0,02 prosent. Fem minutter senere har indeksen avansert 0,24 prosent til 346,58.Klokken 09.18 har indeksen avansert ytterligere, og står i 348,10 - opp 0,7 prosent. Klokken 09.23 er siste notering 347,83.3Hovedindeksen har mistet høyde den siste knappe timen, og er nå opp 0,34 prosent til 346,94.Schibsted-aksjen holder seg sterk, og står nå i 117,10 kroner etter en oppgang på 15,8 prosent. Apptix følger nærmest med pluss 10,3 prosent. Norse Energy legger på seg 5,1 prosent etter at direktører har lastet opp.Golden Ocean og Kongsberg Automotive er opp hhv. 2,98 og 2,82 prosent.Fortsatt ingen store negative utslag blant de mest omsatte aksjene - DNO og Norske Skog faller 2,0-2,2 prosent. Subsea 7 er ned 1,32 prosent.RomReal topper taperlisten med en nedgang på 9,6 prosent etter kvartalstall. Volumet er tynt: 3 handler. Schibsted markerer seg mest positivt blant tungvekterne, og stiger over 16 prosent til 117,50 kroner .Resultatet før skatt ble 250 millioner kroner, sammenlignet med 46 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før skatt på 36 millioner kroner. i New York i går kveld, etter større lagerbygging enn ventet i USA. Utviklingen i oljeprisen så langt i dag er svakt positiv.. Vi ser at lagrene bygger seg opp og markedet ble solgt ned, sier Tony Nunan, risk management-direktør hos Mitsubishi Corp i Tokyo til Reuters.Statoil stiger marginalt, mens DNO faller 0,45 prosent. Det norske trekker tilbake 1,7 prosent etter . Ellers er det få store utslag blant de mest omsatte. Questerre faller over tre prosent på sine tall. Golden Ocean, Frontline og Algeta avanserer 1-2 prosent. Sistnevnte har også , men melder også om at snaue 900 millioner kroner, eller 160 millioner dollar, er summen som før lansering av Alpharadin.Nærmest Schibsted på vinnerlisten er Hurtigruten, som fortsetter fremgangen og stiger nye 5,8 prosent til 3,12 kroner. Acta legger på seg 3,9 prosent, mens GIPS korrigerer opp 3,75 prosent.Taperlisten toppes av Birdstep, som faller 5,4 prosent. Emgs er ned tre prosent, mens Funcom og SAS faller 2,5 prosent. Eltek går tilbake 2,8 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 369 millioner kroner på Oslo Børs.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .