Hurtigruten var dagens børsrakett etter at det ble klart at Trygve Hegnar kjøpte 20 prosent av selskapet. Aksjen steg 35,59 prosent til 4 kroner.Da er det morsomt å være analytikeren i Investtech, som kalte Hurtigruten "dagens kjøpskandidat".I analysenytt fra Investtech beskrives Hurtigruten som dagens kjøpskandidat.-Hurtigruten har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, og signaliserer med dette enda sterkere stigningstakt. Den positive utviklingen åpner imidlertid for kortsiktige korreksjoner tilbake fra dagens nivå. Aksjen har støtte ved ca. 2,30 kroner, skriver Investtech.
Trygve Hegnars Periscopus AS har i dag kjøpt 84.056.035 aksjer i Hurtigruten, noe som tilsvarer en investering på 259 millioner kroner.Trygve Hegnar eier da 20 prosent av selskapet og er dermed største aksjonær i Hurtigruten.