Tunaal: - Vi har blinket oss ut fire aksje-favoritter

Kristian Tunaal i DnB NOR forteller deg hvilke aksjer han mener du bør laste opp i. Analytikeren har tro på børsoppgang over tid.

Børs

Kristian Tunaal i DnB NOR har tro på oppgang for aksjemarkedet, men mener det hele kan ta litt lengre tid enn folk flest synes å tro, skriver Finansavisen onsdag.- Makrobildet vårt er egentlig litt mer negativt enn mange andres, sier DnB NOR-analytikeren.Konklusjonen fra meglerhusets er at oppgangen kommer, men over lengre tid og fra dypere nivåer enn mange tror. Fremover mener Tunaal det blir viktig å se til USA.- Det blir veldig spennende å se på julehandelen i USA, som vil bli en viktig indikator for tilstanden hos amerikanske kunder, sier han.Når det gjelder enkeltaksjer har DnB NOR-analytikeren tro på følgende fire verdipapirer:- PGS- TGS-Nopec- Deep Sea Supply- Aker SolutionsLes hele intervjuet med Kristian Tunaal i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs