Lørdag ble en rekke av storsvindleren Bernard Madoffs eiendeler auksjonert bort i New York, melder Reuters.Blant tingene som forsvant var fengselsfuglens baseball-jakke. Plagget ble spesiallaget for Madoff, og ryggen var prydet med navnet til karen bak en av historiens største Ponzi Schemes noen sinne.Personen som til slutt endte opp med jakken - som tydelig er laget til en fan av laget New York Mets - måtte grave snaue 81.000 kroner (14.500 dollar) ut av egen lomme for å sikre seg plagget.Finansmannen ser ut til å ha hatt en svakhet for dyre klokker, og rundt 20 av klokkene ble auksjonert bort lørdag.Blant annet ventet arrangørene å få rundt 420.000 kroner for en Rolex. I tillegg ble diamanter, pelskåper, belter i krokodilleskinn, designervesker, smykker, golf- og fiskeutstyr, tepper, bilder og interiør solgt til høystbydende.