Acergy kjøper skip for 2,9 milliarder

Har plukket opp Borealis.

Publisert 16. des. 2009 kl. 09.52
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord
Acergy annonserte i dag at selskapet har tilegnet seg Borealis, en rørlegger som ventes å skape overlegen avkastning for fremtidig aktivitet.Skipet, som er en DP3, bygges for tiden ved Sembawang Shipyard i Singapore.Skipet er ventet ferdigstilt i første halvår 2012 og kostnaden er ventet under 500 millioner dollar, eller 2,9 milliarder kroner.Borealis blir finansiert fra selskapets eksisterende kontantbeholdning.- Borealis gir enestående fleksibilitet og evne, som sammen med våre ingeniørkunst og prosjektledelse, vil gjøre oss i stand til å møte våre kunders strategiske behov, spesielt på dypt vann og i værharde områder, sa Jean Cahuzac, Acergys toppsjef i en kommentar.