Aksjene stiger på Wall Street

Investorene på Wall Street kan glede seg over en positiv børsåpning. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Tradere som jobber på gulvet på New York Stock Exchange. Foto tatt torsdag 19. november 2009 - Foto: AP/Seth Wenig
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,77 prosent og står i 2.196,88 poeng mens Dow Jones står i 10.349,98 poeng etter en oppgang på 0,40 prosent.Utviklingen kan du følge her.I fjerde kvartal 2009 omsatte cruisegiganten Carnival for 3,21 milliarder dollar, mot 3,30 milliarder dollar for et år siden. Analytikerstanden ventet en omsetning på 3,20 milliarder dollar. Selskapet fikk et resultat pr. aksje på 0,24 dollar, mot 0,47 dollar pr. aksje året før. Her ventet analytikerstanden et resultat på 0,20 dollar pr. aksje.Ledelsen regner med at netto yield faller 3-4 prosent i første kvartal dersom vi tar utgangspunkt i en konstant dollarkurs.

Nyheter
Børs