Anne Gjøen jekker opp Yara

Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken jekker opp kursmålet på Yara.

Publisert 9. des. 2009 kl. 17.01
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord
Anne Gjøen - Foto: Finansavisen
Yara International stiger 1,7 prosent til 254,90 kroner etter at flere meglerhus har oppjustert kursmål på aksjen. CA Cheuvreux har høynet sitt kursmål fra 170 til 220, mens Handelsbanken Capital Markets oppjusterer sitt kursmål med 30 kroner til 270 kroner. Sistnevnte opprettholder en akkumuler-anbefaling.Torsdag er det duket for kapitalmarkedsdag i Yara. Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken tror ikke det vil komme store positive triggere for aksjen, melder TDN Finans."På kapitalmarkedsdagen venter vi at Yara vil presenteres varierende EPS-anslag. I fjor indikerte selskapets en EPS på 14 kroner i et tilbudsdrevet markedet og 31 kroner i et etterspørselsdrevet marked", skriver Gjøen i en oppdatering.