Dette er Norges beste meglerhus

- Vi tar en liten kakebit i dag, det er på sin plass, sier analysesjef Atle Vereide i SEB Enskilda.

Atle Vereide, SEB Enskilda. Foto: Finansavisen
Børs

SEB Enskilda er for femte år på rad kåret til Norges beste meglerhus. Det skjer i den viktige Prospera-undersøkelsen. SEB Enskilda får delt førsteplass i alle tre hovedkategorier, skriver Finansavisen.- Vi tar en liten kakebit i dag, det er på sin plass, sier analysesjef Atle Vereide i SEB Enskilda.Undersøkelsen tar for seg alt fra analyse og megling til prisnivå og backoffice. Den er gjennomført blant institusjonelle og private investorer med en årlig omsetning på minst en halv milliard.- Vi får en høy og jevn score på de aller fleste områder, og er på pallen i 14 av 18 underkategorier. Andre meglerhus kan være like gode på enkelte områder, men bredden gjør utslaget for oss, sier VereideHos de store institusjonene er det SEB Enskilda og DnB NOR Markets som deler førsteplassen. For små institusjonelle investorer topper SEB sammen med Handelsbanken og First.Du finner oversikten i Finansavisen.

Nyheter
Børs