DnB NOR tar opp kampen med Oslo Børs

Største aksjonær i Oslo Børs, DnB NOR, utfordrer samme børs.

Publisert 15. des. 2009 kl. 07.53
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Aksjesjef i DnB NOR Markets Paal E. Karstensen. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
DnB NOR er største aksjonær i Oslo Børs, men bankens meglerhus vil likevel sørge for at billigplattformen Burgundy tar opp konkurransen med børsen, skriver DN.DnB NOR er en av 14 aksjonærer i Burgundy, som skal ta markedsandeler fra Oslo Børs ved å tilby kjappe handelssystemer.- Vi er opptatt av at Oslo Børs skal lykkes. Men samtidig mener vi det er viktig å være med og stimulere det nordiske klimaet, slik at man holder seg konkurransedyktig og kan overleve i en europeisk konkurranse, sier divisjonsdirektør Paal Karstensen i DnB NOR Markets.