Green Reefers lyktes med refinansiering

Selskapet har inngått avtale med bankene.

Publisert 10. des. 2009 kl. 14.56
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
Green Reefers-skipet Green Bodø. Foto: Selskapet
Green Reefers har i dag inngått avtale med selskapets pantelånsbanker om restrukturering av gjeld. Avtalen innebærer at selskapet betaler halve avdrag i perioden 2010-2012, samtidig som lån som forfaller i 2010 forlenges til desember 2012. Selskapets lånemargin forblir uendret, heter det i en melding fra Green Reefers.Selskapet har forpliktet seg til å bringe inn 15 millioner dollar i økt likviditet gjennom den allerede foretatte emisjonen, den varslede reparasjonsemisjonen, salg av skip og/eller sale/leaseback av skip. Kravene til minimumslikviditet er redusert.- Selskapet er meget tilfreds med den inngåtte avtalen, som innebærer en klar styrking av selskapets langsiktige likviditetsmessige og finansielle posisjon, heter det i en kommentar fra selskapet.